Brovold godt i gang

BEINHARDT: Lars Petter Brovold er denne uken i gang med den tøffe kvalifiseringen til Europa-touren. Foto: Tom Erik Andersen

Lars Petter Brovold spiller denne uken den første av fire turneringer der spillerne konkurrerer om å sikre seg en plass på neste års Europa-tour.

Brovold har kun spilt fire turneringer på Challenge-touren i år. Plassert som nummer 227 på pengelisten blir han tvunget til å delta i den beinharde "Q-school" for å kunne kvalifisere seg til den gjeveste europeiske touren neste sesong. Ukens turnering, som er den første av de totalt fire turneringene som skal spilles, avvikles på Ebreichsdorf GC utenfor den østerrikske hovedstaden Wien. 
Brovold har kommet godt i gang og ligger på en foreløpig fjerdeplass etter første runde. Her ligger han sammen med tre andre som alle gikk sine runder på 70 slag, to under par. Foran seg har han tre svensker, Niclas Johansson på tre under, Victor Almström på fire under og lederen Joakim Lagergren på fem under. Totalt 58 spillere deltar i turneringen.
 
Foreløpig leaderboard finner du her

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.