Brovold klatrer i Østerrike

PÅ GRENSEN: Brovold ligger et slag bak spillerne som kan kvalifisere seg til neste ledd av Europatourkvalifiseringen. Foto: All Over Press.

Lars Petter Brovold skjerpet seg på torsdagens tredjerunde av Europatourkvaliken.

Etter onsdagens skuffende runde på fire over par, spilte Brovold på 70 slag, to under par torsdag. Han klatret med det opp til en 16. plass, ni plasser høyere enn han startet dagen. Svenske Niklas Johansson leder turneringen i Østerrike på 11 under par totalt. Men det er topp 14 som blir viktigst for Onsøy-spilleren. Ender han opp blant disse vil han kvalifisere seg til neste turneringsledd av kvalifiseringen. To spillere deler for øyeblikket 14. plassen på en under par totalt, ett slag foran Brovold.
Svenskene dominerer resultattavlen i ukens turnering. Hele seks spillere fra söta bror ligger plassert på topp-ti.
 
___________________________________________________________________
Dag 2
Etter en god førsterunde på to under par klarte ikke Onsøy-spilleren å følge opp torsdag. Han gikk andrerunden på 76 slag, fire over par. Han ligger med det to over par for turneringen. Fra sin fjerdeplass tirsdag falt han 21 plasser, ned til en 25. plass. Hele åtte spillere deler 13. plassen, to slag foran Brovold på par totalt. Det er blant disse eller bedre han må plassere seg for å kunne spille trinn to av Europatourkvaliken. 
___________________________________________________________________
Dag 1
Brovold har kommet godt i gang og ligger på en foreløpig fjerdeplass etter første runde. Her ligger han sammen med tre andre som alle gikk sine runder på 70 slag, to under par. Foran seg har han tre svensker, Niclas Johansson på tre under, Victor Almström på fire under og lederen Joakim Lagergren på fem under. Totalt 58 spillere deltar i turneringen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.