Brudd i tåen for Goosen

MÅ VENTE LITT TIL: Det drøyer enda litt før vi ser Retief Goosen i aksjon igjen. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Retief Goosen må stå over denne ukens BMW PGA Championship.

Flaggskipet på Europatouren går uten den sørafrikanske stjernen, som pådro seg et brudd i den ene tåen mens han lekte med sine to barn. Uhellet skjedde for over en måned siden, og Goosen har vært ute av spill siden Masters.

Han er ikke den eneste majorvinneren som må trekke seg fra denne ukens turnering. Heller ikke Jose Maria Olazabal blir å finne på startstreken. Han har vært ute av spill i sju måneder på grunn av gjentatte problemer med revmatisme.

Olazabal deltok på en pro-am før forrige ukes turnering på Mallorca, men han var ikke klar nok til å delta i en turnering over fire dager.

Michael Campbell kommer heller ikke til denne ukens BMW PGA Championship. Campbell, som vant US Open for fem år siden, har vært milevis unna den formen i lengre tid nå. Forrige gang han klarte en cut, var i oktober.

De største navnene i Europa, med unntak av Sergio Garcia, stiller til start på Wentworth. 17 år gamle Matteo Manassero har fått en invitasjon, og turneringen blir hans andre som profesjonell.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.