Bubbas største utfordring

KLARER HAN DET NÅ? Bubba Watson er igjen i bra posisjon til å vinne på PGA-touren. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Klarer han å kontrollere nervene?

Bubba Watson ligger tre slag bak Jim Furyk før den avsluttende runden av Transitions Championship. 31-årige Bubba har definitivt slagene i bagen som skal til. Han driver lengst, er nummer 21 når det gjelder greens in regulation, og han har den 25. beste gjennomsnittsscoren så langt.

Nerver
Men seieren har latt vente på seg. Han er blitt nummer to fire ganger, så sent som i Bob Hope Classic tidligere i år, men han har ikke klart å skru det helt til på oppløpssiden.

- Jeg blir nervøs, fordi jeg ønsker så sterkt å vinne, innrømmer han. - Det er det jeg må lære meg. Jeg må lære meg å trekke pusten dypt og roe ned alt og bare holde meg fast i øyeblikket jeg er i og ikke tenke på hullene som kommer, sier han til pgatour.com.

Og han blir bedre på det. Da han ledet før sisterunden i Palm Springs, gikk han sisterunden på 66 slag, uten en eneste bogey. Problemet var bare at Bill Haas gikk på 64.
Jevnt bak Furyk
- Det hadde ikke noe med meg å gjøre. Alt jeg kan gjøre, er å kontrollere hva jeg selv gjør, og den dagen var fantastisk. Forhåpentligvis kan jeg spille like godt på søndag, og hvis noen slår meg da, så slår de meg, sier han.
Watson starter søndagens runde på åtte runder, på delt 2. plass sammen med K.J. Choi, Retief Goosen og Carl Pettersson. Alle har vunnet på Copperhead Course før. Goosen er sågar regjerende mester. Choi har til og med vunnet to ganger.
Men Jim Furyk leder altså med tre slag.
- Han er strålende. Han er så stødig, mener Watson.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.