Bunnsolid av Tutta

DAGENS BESTE: Suzann Pettersen leverte dagens beste score i Mexico. (Foto: All Over Press)

Suzann Pettersen sin bogeyfrirunde tok henne til andreplass i Lorena Ochoa Invitational fredag.

Denne uken spilles turneringen til den tidligere verdenseneren Lorena Ochoa i Guadalajara, Mexico. Etter to runder har Suzann Pettersen spilt seg opp til en andreplass. Pettersen som for øyeblikket er rangert som verdens femte beste kvinnelige golfspiller gikk dagens runde på syv under par, 65 slag. På scorekortet kunne hun signere for syv birdies og resten par, meget solid. Runden var forøvrig dagens laveste score. Dermed ligger hun ni under par for turneringen og klatret med det syv plasser fra førsterunden.
Amerikanske Paula Creamer leder i Mexico. Hennes runde på seks under par, 66 slag tok henne til ti under par, ett slag foran Suzann. Det er jevnt i toppen i Mexico, og bak Stacy Lewis på tredjeplass (- 8) deler seks spillere fjerdeplassen på syv under par. Det er med andre ord duket for en meget spennende helg i Mexico.
Christie Kerr som ledet overlegent etter en spektakulær åpningsrunde på åtte under par klarte ikke å følge opp sitt fine spill fredag. Fire over par for dagen gjorde at hun falt tilbake til en 14. plass. Hun hegger likevel fortsatt godt med, og er kun seks slag bak ledende Creamer.
 
Livescore finner du her.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.