Business as usual for Tiger

IMPONERER IGJEN: Tiger Woods har gjort comeback med bravur. Hvor godt vil det være når vi kommer til søndagen? (Foto: David Cannon, Getty Images)

Det tok ikke lang tid for verdens beste golfspiller å imponere igjen.

Tiger Woods ligger på en delt tredjeplass i Masters før de avsluttende to rundene. Det var ikke like mye magi på fredagens runde som dagen før, da han blant annet slo et fantastisk slag rundt et tre og inn på greenen - i bitende vind - og nesten senket en birdie, men det var stødig spill. To under par.
Og det er nå turneringen egentlig begynner. Det er nå den begynner å skille de store gutta fra de små. Og ingen er større enn Tiger Woods.
Ingen kommer til å bli det heller.
På spørsmål om han liker plasseringen sin etter to dager, svarte han simpelthen: "Ja, det gjør jeg."
Så smilte han.
- Det føles bra. Det føles veldig bra å være tilbake og i nærheten av toppen, la han til.
Tiger pleier å være i toppen når han spiller på Augusta.
- Vi har 36 hull igjen å spille, og jeg er sikker på at arrangørene ikke kommer til å gjøre det lett for oss. På den første dagen var det lett, men i dag var det mye vanskeligere, fortalte han, og tenkte naturligvis på flaggplasseringene. Greenene var også litt raskere enn torsdag. Likevel følte Tiger at han hadde mer kontroll fra tee til green.
- Jeg slo mange gode putter i dag. Forholdene var mye vanskeligere, forklarte han.
Det største problemet i Tigers comeback ser ikke ut til å være mannens psyke eller form, men snarere alt pollenet som svever i luften. Det var ikke bare på grunn av solen Tiger hadde solbriller på seg fredag.
- Pollenet dreper øynene mine, sa han. - Jeg har nyst hele uken. Så jeg prøver å holde det ute av øynene mine så godt jeg kan.
Tiger er to slag etter Lee Westwood og Ian Poulter, som leder før de siste to rundene.
Tiger er på jakt igjen. Denne gangen etter sin femte grønne jakke.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.