Caddie går for golfdrømmen

GÅR FOR DET: Brett Waldman (til høyre) sier takk og farvel til Camilo Villegas og satser selv på å lykkes som profesjonell golfspiller. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Brett Waldman har bestemt seg for å satse for fullt på Nationwide Tour.

Det kunne fort blitt en eventyrhistorie. Brett Waldman, mannen som de siste årene har gått caddie for Camilo Villegas, var nær ved å kvalifisere seg selv til neste års PGA-tour. Han misset på det siste hinderet. Men - han sikret seg fulle rettigheter til Nationwide Tour isteden, og det har han bestemt seg for å satse på.

- Det er bare en drøm, sier Waldman. - Jeg ønsker ikke å se tilbake på en sjanse jeg aldri tok, og hate meg selv for det. Jeg ville i så fall alltid sagt: "men hva om?" Det er en grunn til at jeg kom meg hit. Jeg kan like så godt jage drømmen.

Waldman hadde ikke spilt kompetitiv golf siden han ble slått ut av Q-school i 2002. Men mye takket være hans kone, bestemte han seg for å gi det et nytt forsøk i 2010. Han var en av bare ni spillere som kom seg igjennom før-kvalifisering og gikk hele veien til det siste trinnet i kvalifiseringen.

Villegas støtter sin eks-caddie fullt ut.

- Jeg er veldig glad for Brett. Han vet jeg vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe ham. Jeg er veldig stolt av ham, sier colombianeren.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.