Callaway vil ha deg!

Callaway vil ha deg!

TWITTER: Callaways nye driver avsløres ved hjelp av Twitter (Foto: Callaway)

Din tweet teller i avsløringen av Callaways nye driver.

«Longest driver in golf» - det er store ord Callaway bruker om sin nye superdriver. De har valgt en ganske unik måte å avsløre den. Tempoet drives av antall twittermeldinger med hashtag #LongestDriverinGolf. 

Når milepæler oppnås i løpet av de fire neste dagene vil stadig mer avsløres. Driveren startet helt tildekket av headcoveret som gradvis blir fjernet. Det dukker også opp videoklipp der tekniske detaljer rundt driveren blir forklart. Foreløpig har vi fått med oss at det blir to standardskaft - Aldila Trinity og Matrix Black Tie 7M3 - og at den er justerbar med Optifit.

Har Callaway truffet blink med denne kampanjen? De er i hvert fall inne på noe. De jobber hardt for å skape et bånd mellom selskapet og kundene. Slike kampanjer gir mye positiv omtale, det ser ut til å fungere. Har noen av dere twitret #LongestDriverinGolf ?

Sjekk utviklingen på  www.callawaygolf.com/tweettounleash

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.