Casey og Singh trakk seg

SKADET IGJEN: Vijay Singh måtte gå av helgens turnering på grunn av en tilbakevendende ryggskade. (Foto: Getty Images)

Verken Paul Casey eller Vijay Singh deltar i helgens Shell Houston Open.

Vijay Singh har i lengre tid slitt med en kranglevoren rygg, mens Casey har pådratt seg en skulderskade. Ingen av dem turte derfor å spille i helgen, for å stå best mulig rustet til neste ukes Masters på Augusta National - hvis de i det hele tatt rekker turneringen der Tiger Woods gjør sitt etterlengtede comeback.

Casey sa torsdag at smertene i skulderen forhindrer baksvingen, og at han håper dette bare er et kortvarig problem.

- Jeg er skuffet over ikke å kunne spille her i dag, men jeg er nødt til å tenke på resten av sesongen, sa 32-åringen til Associated Press.

Casey har fire topp ti-plasseringer på PGA-touren så langt i år.

Singh trakk seg også torsdag. Han gikk ni hull på sin førsterunde, der han gikk på 43 slag (!) - som inkluderte to doble bogeys - før han gikk av banen.

Nå skal han hvile de neste fire dagene og "se hva som skjer".


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.