Caseys høyeste ønske

SNUR DET NÅ? Paul Casey håper han kan kjempe om seieren på det høyeste nivået igjen. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Mye har forandret seg på et år for Paul Casey.

I fjor på denne tiden var Paul Casey den alle europeere så opp til og jaget. Da var han nummer tre i verden, han hadde vunnet tre ganger den sesongen, og han så ut til å være på vei mot sin første majortittel.
Men så fikk han en ribbeinsskade. Etter det har han ikke vunnet.
Men det har britene Ian Poulter, Rory McIlroy, Lee Westwood, Justin Rose (to ganger) og Graeme McDowell. Casey har også falt til nummer ti på verdensrankingen.
Nå håper Casey at det er hans tur igjen - i British Open.
- For meg er det den majorturneringen jeg ønsker meg mest - på den ultimate banen, sier engelskmannen.
- Jeg har økt fokus og treningsmengde inn mot denne turneringen, for ikke å sakke akterut.
Forrige gang The Open ble spilt på St. Andrews, misset Casey cuten, men han har fremdeles gode minner derfra.
- Jeg spilte med Tony Jacklin og Greg Norman. Det var fantastisk, men dessverre spilte jeg ikke så bra. Jeg fikk imidlertid sjansen til å se Jack Nicklaus takke for seg, så det var veldig spesielt.
Nå ønsker han seg spesielle minner for sin egen del også.
Kilde: golf365.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.