Challenge Tour på Aronsen og Engevik

CHALLENGE: Christian Aronsen (bildet) og Øystein Engevik er tildelt spillerettigheter til Challenge Tour-turneringen i Danmark i august. (Foto: Christian Døvle)

De fem spillerne som topper Ecco-tourens poengliste er tildelt spillerettigheter til Challenge-touren i august. Blant de fem er Christian Aronsen og Øystein Engevik.

De to nordmennene imponerte i Ecco Tours sesongstart, Ecco Tour Winter Series på La Manga, og har nå fått ytterlige belønning for innsatsen.

Aronsen gikk til topps i åpningsturneringen Ecco Spanish Open, og ligger som nummer to på sammenlagtlisten Backtee Race to Himmerland. Dermed er han nå blitt belønnet med et wild card til Challenge Tour-turneringen Ecco Tour Championship hosted by Thomas Bjørn i Danmark 15.-18. august.

Wild card ble det også på Øystein Engevik som kom på andreplass i Ecco Spanish Open. Han ligger på tredjeplass på Backtee Race to Himmerland.

De tre andre wild cards'ene gikk til vinneren av Mediter Real Estate Masters og nr. 1 på BR2H, Jens Fahbring, samt Joakim Rask og Lucas Bjerregaard.

Christian Aronsen debuterte på Europas nest høyeste nivå i fjor, og rakk å spille tre turneringer på Challenge Touren -  English Challenge, Norwegian Challenge på Hauger, og Roma Golf Open. Her ble det en 49. plass, en 62. plass og en misset cut. Også Engevik debuterte på fjorårets Challenge Tour. I tillegg til Norwegian Challenge fikk han spille Ecco Tour Championship - den samme turneringen han nå har fått wild card til. Han misset cuten i begge turneringene.

Backteee Raxe to Himmerland 2012


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.