Chi Chi Rodriguez ranet

TRAUMATISK: Chi Chi Rodriguez fikk seg litt av et sjokk da maskerte ransmenn tok seg inn i leiligheten hans natt til onsdag. (Foto Marc Feldman, Getty Images)

Chi Chi Rodriguez ble ranet i sitt eget hjem natt til onsdag.

Tre maskerte menn tok seg inn i golflegendens hus natt til onsdag, og tok med seg penger og verdisaker verdt 500.000 dollar.

Mennene brøt seg inn og overfalt Rodriguez og hans kone ved 01.45-tiden om natten og bandt dem fast i parets leilighet, som ligger ved Legado Golf Resort ved byen Guayama.

Paret ble ikke skadet.

- De er rystet, men de har det bra, sier en talsmann for politiet. - Han er fortsatt i sjokk, fordi de sov da de ble angrepet.

Chi Chi Rodriguez har rukket å bli 74 år gammel. Han er kjent for sitt showmanship og seiersdanser. Han vant åtte titler på PGA-touren og 22 på seniortouren.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.