Clarke er i form

TILBAKE: Darren Clarke har fått orden på putteren sin, og vant JP McManus Invitational Pro-Am.(FOTO: Getty Images)

Nordirske Darren Clarke viste at formen er på vei, og at han fortsatt har sjansen til å kapre en plass i the Open om to uker. 

Clarke spilte en glitrende 68-runde andre dag av JP McManus Invitational Pro-Am, og tok med det hjem seieren. 41-åringen endte tre under par totalt, og vant foran engelske Luke Donald. 

 

Vil til the Open

Clarke er foreløpig ikke med i startfeltet til the Open om to uker, men har en siste sjanse til å kvalifisere seg dersom han gjør det godt i kommende helgs Barclays Scottish Open at Loch Lomond. 

- Jeg spilte veldig godt. Det var en tilfredsstillende runde. Jeg har jobbet så hardt jeg kan, men puttingen min har ikke vært bra. Denne uka må jeg dra til Loch Lomond og spille så godt jeg kan. Så får vi se om det er bra nok til å komme meg inni the Open, sier Clarke til europeantour.com. 

Den ledige plassen i the Open går til spilleren som havner blant de fem beste i Scottish Open, og som ikke allerede er kvalifisert. Clarkes beste plassering i turneringen til nå er delt andreplass med Jesper Parnevik i 1997 på Royal Troon. 

 

Takket McManus

Vinneren på Adare benyttet også muligheten til å takke JP McManus og kona Noreen for alt de har gjort i forbindelse med veldedighetsturneringen. Årets turnering har slått alle rekorder hva tilskuere og penger angår, mye takket være alle golfproffene og kjendisene. 

Tiger Woods slo for øvrig sterkt tilbake etter sin forferdelige åpningsrunde sju over par. Han gikk andrerunden tre under par, og endte totalt fire over. Kun fire spillere var under par totalt etter de to rundene, Clarke, Donald, Ernie Els og Shane Lowry. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.