Clarke hviler ikke på laurbærene

HELTER: Kompisene Darren Clarke og Rory McIlroy kan vente seg en real heltemottagelse i Irland neste uke. (Foto: All Over Press)

Det er duket for feststemning i Irland neste uke når de to ferske major-vinnerne fra Nord-Irland Darren Clarke og Rory McIlroy spiller Irish Open.

Turneringen går av stabelen på Kilarney Golf and Fishing Club i County Kerry, og årets US Open og The Open-vinnere har nå gitt tommelen opp for å delta i konkurransen.

Det samme har fjorårets nord-irske US Open-mester Graeme McDowell, og også iren Padraig Harrington som står bokført med tre majortitler. Og både Clarke og McIlroy kan nok vente å bli mottatt som helter.

- Irish Open blir nok ekstra spesielt i år siden Rory og jeg tar med oss US Open-trofeét og The Claret Jug, sier Darren Clarke. 

- Vi pleier alltid å få en strålende mottagelse når vi kommer til Irland, men jeg tror neste uke blir ulikt alt annet vi har opplevd noensinne. 

Rory McIlroy legger til:

- Darren sin seier betyr at Irish Open vil bli en enda større feiring enn den pleier neste uke.

Eirik Tage Johansen og Marius Thorp er påmeldt til turneringen, og står foreløpig oppført som 16. og 18. reserve.

 

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.