Clarke tar kontroll

LEDER: Darren Clarke leder etter førsterunden av The Barclays Scottish Open. (FOTO: Getty Images)

Det kan virke som Darren Clarke har funnet formen akkurat i tide til å snappe en plass i neste helgs the Open. 

Darren Clarke leder også etter andre dag av Scottish Open. Værforholdene under dagens runde var tøffe, men Clarke klarte seg med en bogey. Han slo fem birdier, og kom inn fire under par, dagens beste runde.Totalt er han ti under, og leder med tre slag. 

- Det var ikke øspøs regn, det var bare regn. Når du er fra Irland er det en stor forskjell på det, var Clarkes kommentar til regnværet på dagens runde.

Edoardo Molinari er på andreplass, sju under par. 

 

FØRSTE RUNDE: 

Torsdag klinket han til med en 65-runde, seks under par, på førsterunden av Barclays Scottish Open. Tidligere i uka vant han veldedighetsturneringen til JP McManus, og formen er tydeligvis på gang. Det ser ut som den nord-irske veteranen har skikkelig lyst til å spille the Open neste helg. 

- Jeg har vært på touren lenge, er hans svar på det spørsmålet, før han fortsetter; 

- Dette er første runde, og det er en lang vei å gå. Men selvsagt vil jeg gjerne kvalifisere meg. Og jeg vil gjerne stå på 18.green her på Loch Lomond søndag med trofeet fra Scottish Open, sier han til europeantour.com

Clarke leder med ett slag foran engelske Graeme Storm, irske Damien McGrane og italienske Edoardo Molinari. 

 

Mistet kona

For fire år siden døde Clarkes kone Heather av brystkreft, like etterpå var Clarke med på Europas Ryder Cup-lag som slo USA på K Club i Dublin. Omsider sier Clarke at livet hans er godt igjen. 

- Jeg har en fantastisk kjæreste og utenfor banen kan jeg ikke be om mer enn jeg har nå, sier en fornøyd Clarke, som definitivt har tenkt til å være med å kjempe om de ledige billettene til the Open. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.