Cobra lanserer ny hvit driver

HVIT DRIVER: Johan Edfors poserer med Cobras nyeste driver, Cobra White S3 (Foto: Cobra Golf).

Cobra Golf lanserer i mai sin nye hvite S3-driver (reklame).

Driveren vil være til salgs i Norge fra 18. mai, men vil selges i et svært begrenset antall (50 stk.) Dette er den andre hvite driveren til Cobra Golf, etter deres ZL-driver som Ian Poulter brukte da han vant UBS Hong Kong Open i november, bare noen dager før den ble lansert på verdensmarkedet. Om man er mer tradisjonell i sine golfkøllekjøp kan S3-driveren fortsatt kjøpes i sort.

Driveren har et justerbart køllehode som kan stille inn slagflaten på "åpen, "nøytral" eller "lukket", basert på hva som passer din ballbane best. Sweet-spot (eller "sweet-zone" som Cobra kaller det) er 30 prosent større enn vanlig. Køllen skal passe både spillere som søker mer lengde og tilgivenhet, og den mer kresne lavhandicapperen.

Cobra White S3 har en veiledende salgspris i Norge på 3 299 kroner. Køllen leveres med Aldilas RIP Beta skaft, og et køllehode med 9,5 (kun stivt skaft) eller 10,5 grader loft (kun regular skaft, samt matchende hvitt grep fra Golf Pride.

For mer informasjon, besøk www.cobragolf.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.