Cobra satser stort i Norge

DEMOTOUR: I mai skal Cobra Golf turnere med sine demodager landet rundt (Foto: Cobra Golf).

Tiden får demotourer rundt omkring på norske baner er i gang. I mai turnerer Cobra Golf rundt omkring i landet.

Cobra Golf kommer i hele mai til å gi golfere en opplevelse utenfor det vanlige, med mulighet til å treffe alle Cobras eksperter og prøve alle 2011-nyhetene, heter det i en pressemelding fra Cobra. Demotouren vil blant annet inneholde:

* Joakim Bäckström, tidligere Europatour-vinner vil være med og gi golferen en opplevelse utenom det vanlige på treningsfeltet.

* Cobra Golf kommer til å ha med seg spesialtilpasningsutstyr - "Vector X" for å finne ut hva slags utstyr som passer best for deg.

* Cobra kommer til å ha med hele arsenalet av Cobra-nyheter som alle for muligheten til å teste.

Cobra beskriver Norge som et meget ekspansivt golfmarked, og derfor satses det nå ekstra på deres tour her i landet.

- Ikke gå glipp av muligheten til å se hva Cobras nye S3-sortiment kan gjøre for din golf, og ikke minst se den bli demonstrert av en Europatour-vinner, sier ansvarlig for Cobra-Puma i Norden, Niklas Knutsson. 

Oversikt over datoer for en Cobra-dag nær deg klikk deg inn på http://www.cobragolf.se/demo-days/country/NO

 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.