Collegegolf: Flere norske på pallen

Collegegolf: Flere norske på pallen

I TOPPEN: Tonje Daffinrud fortsetter med god golf med sin fjerde strake topp 10-plassering. (Foto: Kristin Moe Krohn)

Tonje Daffinrud på pallen i Florida, og Torbjørn Johansen på pallen i Texas. 

Landslagsspiller Tonje Daffinrud, Denver University  kom på en delt 3. plass i turneringen Central District Invtational som ble spilt på River Wilderness Golf Club i Parrish, Florida. Laget hennes kjempet seg til en 4. plass. Dette er Tonjes 4. topp 10-plassering  på rad. 

Bærumsjenta Marit Bjerke som spiller på Augusta var også med på samme turnering og en av hennes lagvenninner delte seieren individuelt. Augustalaget endte på 8. plass, og Marit delte 47-plassen. 

 

Torbjørn Johansen fra Skiptvedt i Østfold og Askim GK som er førsteårsstudent ved Texas State University vant sin første turnering, St. Edward's Invitational, i Bastrop, Texas mandag. Johansen avsluttet med en runde på 71 slag og vant med ett slag over Cameron 

 

 

 


Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.