Collegeseier til Bjerch-Andresen og Mikkelsen

SEIER: Mikkel Bjerch-Andresen (lengst til høyre) og Joakim Mikkelsen (nr. to fra venstre) vant mandag Turning Stones Intercollegiate. (Foto: Baylor University)

Det "norske" golflaget til Baylor University vant mandag Turning Stone Intercollegiate. Spesielt debutant Bjerch-Andresen imponerte stort.

Baylor sine bjørner ledet før den siste runden med tre slag, og i regnfulle forhold endte de opp med en seier på hele 11 slag. Dette var Baylor sin første turnering for sesongen, og deres første seier i sesongåpningen siden 2008.

- Det regnet de siste 12 hullene, men vi fortsatte å spille bra hele dagen, sier trener Greg Priest, før han fortsetter med å berømme norske Mikkel Bjerch-Andresen som er helt fersk på laget.

- Mikkels runde på to under, og hans to andre runder på par - vi kunne ikke bedt om bedre spill i så tøffe forhold, sier han til Baylor Bears sin hjemmeside.

Alle fem av Baylor sine golfere avsluttet topp-15 i den individuelle konkurransen. Mikkel Bjerch-Andresen tok en knallsterk femteplass (-3), mens Joakim Mikkelsen endte som nummer 10 (-1). Julien Brun fra TCU vant med sine åtte under par.

Mikkel Bjerch-Andresen sin avslutningsrunde på to under par var også feltets laveste runde på avslutningsdagen. Han ble samtidig Baylor sin høyest plasserte spiller i turneringen.

10. plassen til Joakim Mikkelsen var hans 12. topp-ti-plassering siden han begynte på college, noe som tar ham til en sjetteplass på Baylor University sin karriereliste.

- Det er fantastisk å åpne sesongen med seier, men nå må vi fokusere mot neste ukes turnering i Michigan. Forhåpenligvis vil denne turneringen gi oss selvtillit og momentum på veien fremover, sier lagets Kyle Jones som delte tiendeplassen med Joakim.

12. og 13. september skal Joakim og Mikkel i aksjon igjen, da i Wolverine Intercollegiate i Ann Arbor, Michigan.

 

Kilde: baylorbears.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.