Curtis stoppet seierstørken

LENGE SIDEN SIST: Ben Curtis gjorde slutt på seks års seierstørke denne helgen. (Foto: All Over Press)

Ben Curtis sjokkerte alle da han vant The Open i 2003. Søndag tok han sin første seier på seks år i Valero Texas Open.

34-åringens avsluttende 72-runde på TPC San Antonio var nok til at han sikret sin første seier på PGA-touren siden Lumber Classic i 2006. Curtis startet søndagen med en ledelse på tre slag, men fikk et par nervøse timer foran seg da han gjorde bogeys både på det 11. og 12. hullet. Heldigvis fikk han samlet seg, og med fem strake par samt en birdie på det siste hullet, vant han med to slag på Matt Every og John Huh.

 

- Det har vært noen tøffe år å kjempe seg gjennom, sa en emosjonell Curtis etter seieren. Etter svake resultater de siste årene, har han måttet spille uten full kategori på PGA-touren.

 

- Når man kommer til tre, fire og fem sesonger har man bevist at man er en solid spiller. Jeg føler at så lenge man gir seg selv muligheten, og fortsetter å beholde troen så kan alt skje, sa amerikaneren i presseboksen etter runden.

 

Dette var Curtis sin fjerde seier i karrieren.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.