Daffinrud og Raastad delte andreplassen

NR.2: Det ble "norsk" andreplass i collegeturneringen Dick McGuire Invitational. (Foto: NGF)

Tonje Daffinrud og Rachel Raastad sine skolelag delte andreplassen i Dick McGuire Invititational mandag.

Turneringen ble spilt i Albequrque i New Mexico den 25. og 26. september, og for andre uke på rad skulle det bli en "norsk duell i toppen. 

Tonje Daffinruds Denver University og Rachel Raastads Texas Christian University delte andreplassen i 32nd Branch Law Firm/Dick McGuire Invitational med en totalscore på 15 over par. De endte med det fire slag bak Baylor sitt vinnerlag. Turneringen ble spilt over 54 hull, fordelt på 36 hull søndag og 18 hull mandag. Denver lå på andreplass også før avslutningsrunden, mens TCU hadde 5. plass som utgangspunkt føs den siste dagen.

I den invidividuelle konkurransen endte Daffinrud på 23. plass, seks over par totalt, mens Raastad tok 43. plassen, ytterlige fire slag bak.

Les også: Engzelius´ Tulsa på tredjeplass

 

Resultater


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.