Daffinrud vant prestisjetung utmerkelse

Daffinrud vant prestisjetung utmerkelse

I FORM: Tonje Daffinrud er ranket som nummer 10 i NCAA sin øverste divisjon. (Foto: denverpioneers.com)

Tonje Daffinrud fortsetter sitt solide spill for Denver på college. Denne uken ble hun kåret til månedens golfer, og er nå ranket som nummer 10 i NCAA.

Vestfold-jenta tok sin tredje topp 10-plassering av tre mulige i denne ukens Betsy Rawls Longhorn Invitational. Denver-laget har spilt fire turneringer i høst, men årets sølvvinner fra NM har kun deltatt i de tre siste, da hun gikk glipp av den første på grunn av VM i Tyrkia.

I ukens turnering i Austin, Texas, ble det til slutt en delt 7. plass på Daffinrud, samtidig som hennes Denver endte på 7. plass i lagkonkurransen. Daffinrud var igjen lagets beste, og har virkelig befestet sin posisjon som lagets nøkkelspiller.

- Tonje har hatt en fantastisk høst, hun har ledet oss i alle turneringene hun har deltatt i. Å avslutte topp-syv i dette feltet er utrolig. Jeg er virkelig glad for Tonje, og veldig fornøyd med hvordan hun spiller, sier lagets trener Sammie Chergo til denverpioneers.com.

Tonje er nå ranket på 10. plass i kvinnenes NCAA-system (National Collegiate Athletic Association). Dermed er hun med god margin vår høyest rankede collegespiller.

Torsdag ble hun belønnet for sin innsats med den presitsjetunge utmerkelsen Wester Atlantic Conference (WAC) Golfer of the Month. Med en snittscore på 72,44 slag per runde har Daffinrud den laveste snittscoren i WAC denne måneden.

Norsk Golf gratulerer!

NCAA-ranking


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.