I dag snakker Tiger igjen

TILBAKE: Denne uka kommer Tiger Woods tilbake til golfen. Moroa starter med en pressekonferanse kl 20.00 norsk tid mandag.

Du kan følge pressekonferansen direkte klokken 20.00 norsk tid.

Det er Masters-uke. Uka da Tiger Woods gjør comeback. Søndag ettermiddag dukket Tiger overraskende opp på den nye driving rangen på Augusta National for å trene. Han vekslet noen ord med Paul Casey, slo noen baller, tok en prat med Jim Furyk. Alt var som før, som om ingenting hadde skjedd. Helt til han støtte på Mark O´Meara.

Omfavnelsen varte lenge. Mye lengre enn normalt.

- Jeg hadde ikke sett ham siden juli i fjor, forklarer O´Meara, som har  et spesielt godt vennskapsforhold til verdenseneren. Mer enn noen andre var det O´Meara som tok seg av Tiger i hans første år som profesjonell spiller.

- Uansett hva som har skjedd, så er han min venn. Det er godt å se ham tilbake i manesjen. Spillet trenger ham, og han trenger spillet. Det var det jeg sa til ham: 'Du hører hjemme her'. Jeg registrerte også at han slo ballen ganske solid, smiler O´Meara.

Etter praten med sin gamle venn, spaserte Tiger ned til 10. tee og spilte en prøverunde på Augustas siste ni. Dit fikk ingen medier adgang, men mandag kveld må verdenseneren igjen møte kameraene, mikrofonene og spørsmålene.

Klokken 20.00 norsk tid holder Tiger Woods sin første offentlige pressekonferanse etter vinterens utroskapsskandale. Viasat Golf vil være tilstede for å overføre begivenheten. Du kan også følge pressekonferansen direkte på nettet, hos www.pgatour.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.