Daglig leder til krig mot værmelderne

USTABILT: Begeret har rent over for Åge Erichsen som er lei av de feilslåtte værmeldingene. (Foto: Illustrasjon/Flickr)

Daglig leder ved Moss & Rygge Golfklubb, Åge Erichsen er mektig oppgitt over feilslåtte værmeldinger, skriver Moss Avis onsdag.

Været denne sommeren har mildt sagt vært ustabilt, og det samme må værmeldingene sies å ha vært. Værmeldingene har gjort det vanskeligere for golfere planlegge sine runder på forhånd, og Moss & Rygges Åge Erichsen har nå sett seg lei. Så irritert er han over feilmeldingene at han har kontaktet  enadvokat og forhørt seg om muligheten for et eventuelt søksmål.

- Det er riktig at jeg har erklært værmelderne krig. Da vi opplevde at de meldte regn i tre dager på rad den tredje uka i juli, men fikk de tre fineste dagene hele sesongen ble jeg skikkelig irritert, sier Erichsen til Moss Avis.

Han forklarer at klubben har mistet store greenfeeinntekter på grunn av at golferne bestemmer seg for å gjøre noe annet når de tror det blir regn. Han bedyrer at man ikke skal tro på værmeldingen, og heller "se ut vinduet". Erichsen hevder at en gjennomsnittlig bane taper 250 000 i året på feilmeldinger.

- Jeg hørte en gang at værmeldernes treffprosent ligger på 20 prosent, og det er jo i så fall grusomt, sier han til avisen.

Pleier dårlige værmeldinger å hindre deg i å planlegge golfrunder?


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.