Daly: - Albuene er overalt

FARGERIK: John Daly gjør seg bemerket uansett hva han gjør og hvor han er. Påkledningen må ta noe av skylden for det. (Foto: Stanley Chou, Getty Images)

Å gå ned haugevis av kilo, har ikke bare vært positivt for John Daly.

John Daly var en tung golfspiller for 18 måneder siden. Veldig tung også. Vekten medførte en del helsemessige problemer, noe han tok konsekvensen av. Halvannet år senere er han 60 kilo lettere, noe som har endret livet hans på mange måter.

Men det har, paradoksalt nok, også skapt problemer for ham.

- Det største problemet har vært putteren. Jeg har ikke noe sted å gjøre av albuene mine. Før pleide jeg å putte dem oppå sideflesket, og det fungerte ganske godt. Nå er albuene overalt.

44-åringen deltar i denne ukens Hong Kong Open, og nå veier han i underkant av 100 kilo. Amerikaneren er rangert som verdens i øyeblikket 563. beste spiller, men han føler seg sikker på at forandringene i livet hans generelt også vil gi resultater på golfbanen.

- Det har vært et vanskelig år med tanke på skader. Skulderen min har havnet ut av ledd minst fem ganger. Jeg har slått ballen bra, men putteren har skuffet meg stort i år.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.