Daly i norske bukser

RØDT, HVITT OG BLÅTT: John Daly har aldri vært redd for å skille seg ut. (Foto: All Over Press)

John Daly stilte i rødt, hvitt og blått i torsdagens åpningsrunde på Royal Lytham.

I England: Christian Døvle


Bruce Springsteen, Metallica, Steven Van Zandt, Bonnie Tyler...kan vi nå føre opp John Daly på listen over "norgesvenner"?.

 

Kun lusekoften manglet for Daly under den første runden av The Open Championship, da han stilte opp i bukser prydet av det norske flagget.

 

I følge VG ble Daly sine klovnebukser i utgangspunktet laget til ære for det norske curlinglandslaget.

 

- Han bruker også bukser fra produsenten som lagde buksene til oss. Vi får håpe han spiller bra med dem, kommenterer skip på det norske curlinglandslaget, Thomas Ulsrud til VG Nett.

 

Daly åpnet med en runde på to over par, og deler med det 90. plassen så langt. Dette er ikke første gang den øltørste og eksentriske amerikaneren har vekket oppsikt for sitt spenstige valg av antrekk. Se bilder av noen av hans kles-høydepunkter under.

 

Hva sier du: Hot eller not?

 

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.