Daly saksøker turnering

FARGERIK TYPE: John Daly skaper overskrifter hvorenn han går. Nå har han saksøkt denne ukens arrangør på PGA-touren - Honda Classic. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

John Daly går til sak mot arrangøren av Honda Classic.

Årsaken er at Daly skadet seg da han forsøkte å stanse svingen sin etter at han ble distrahert av en tilskuer som tok et bilde av ham akkurat i det samme øyeblikket. Den doble majorvinneren leverte søksmålet i en domstol i Florida onsdag, og han går for 15.000 dollar i erstatning.

I henhold til turneringsreglene har ikke tilskuere lov til å ta med seg kameraer inn på banen. Daly mente at han rev opp en gammel skade, og han måtte trekke seg fra turneringen etterpå. Noe av grunnlaget for Dalys søksmål er at han angivelig fortalte arrangøren om kvinnen og kameraet, men at de unnlot å ta affære.

Daly har definitivt en greie på kameraer. Under Australian Open i 2008 knuste han en tilskuers kamera i et tre da vedkommende forsøkte å ta bilde av Daly.

John Daly har ikke vunnet en eneste turnering siden 2004, men han holder seg sjelden ute av rampelyset av den grunn. I store deler av sitt voksne liv har han slitt med alkohol, anti-depressiva, gambling, overvekt og skilsmisser.

Kilde: Reuters

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.