Damegolf får stilkarakterer

MOTEUKE I GOLF: Ladies European Tour har inngått samarbeid med DenBosch Golf Fashion Week. (Foto: All Over Press)

I forbindelse med Golf Fashion Week i Nederland neste måned blir LET-spillere bedt om å stille opp i en turnering der vinneren kåres ut fra både score på banen og stilkarakterer fra et motepanel.

Tekst: Kaia Means

 

Ladies European Tour har inngått samarbeid med DenBosch Golf Fashion Week, som holdes i Brabanthallen, Nederland 5.-11. mars. LET-spillere har blitt invitert til å stille opp som modeller på catwalken. Milan Fashion Week er inspirasjon for arrangementet.

 

I tillegg inviteres spillerne til å stille opp i Golf Fashion Week Invitational, en 9-hullsturnering. Spillerne får da én score på ’front nine’ – det vil si slagscore. I tillegg får de en ’back nine’ score, som er basert på klesstilen. Vinneren er kanskje ikke den som spiller best golf, men den som scorer høyest på moteskalaen. Panelet kommer til å bestå av kjente personer. Det er ikke kjent om hvem som har takket ja til å bli med på denne turneringen, eller hva slags reaksjoner generelt de har fått fra idrettsutøverne. 

 

- Gjennom dette arrangementet får vi muligheten til å vise moteverden hvem vi er, sier direktøren i LET, Alexandra Armas. Vi har lyst til å vise at Ladies European Tour er dedikert til å promotere og utvikle golfturneringer for kvinner, men også at våre medlemmer er  både ’chic,’ mangfoldige og engasjerende individer som har både ferdighetene og talentene til å konkurrere både på og utenfor golfbanen, sier Armas.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.