Damelaget klart

EM-UTTATT: Tonje Daffinrud er en av seks damer på EM-laget til Norge. (FOTO: NGF)

Tonje Daffinrud fra Vestfold GK er en av seks spillere som skal forsøke å forbedre fjorårets plassering i EM for damer i juli. 

De andre som er tatt ut på laget er Stina Resen og Marita Engzelius fra Oslo GK, Rachel Raastad fra Drøbak GK, Solveig Helgesen fra Bjørnefjorden GK og Lene Hafsten-Mørch fra Asker GK. 

Landslagstrener Jonas Lilja har gode forhåpninger om at det norske laget kan klare å forbedre fjorårets 8.-plass. 

 

- I 2009 spilte vi oss til A-flight der vi ble nummer åtte. Årets mannskap har potensial til å nå lenger, sier Jonas Lilja.

 I lag-EM for damer spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver innledningsvis, hvorav 10 av de 12 resultatene er tellende. De åtte beste lagene spiller om medaljene etter et cup-system. I forkant av EM samles landslaget på Nøtterøy Golfklubb 16.-18. juni. På samlingen deltar også jentelandslaget som skal spille EM i Aalborg.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.