Dansk birdieshow

BIRDIEMANNEN: Jeppe Huldahl kan trygt kalle seg birdiemannen etter 12 birdier på tredjerunden i Portugal Masters. (FOTO: Getty Images)

12 birdier og sju under par på de åtte siste hullene var fasiten for danske Jeppe Huldahl på tredjerunden i Portugal Masters.

Dansken kom seg såvidt med til finalerundene i Portugal Masters, og det er lite som har tydet på at han skulle dra fram så glitrende spill som han gjorde lørdag. Runden besto av 12 birdier, hvorav sju på de siste åtte hullene. Han måtte også tåle en bogey, så totalt ble det 11 under. 

Med det klatret han over femti plasser på resultatlista, etter sin 61-runde. Førsterunden var på 72, andrerunden på 68, så totalt er han 15 slag under, tre bak ledende Pablo Martin. 

Martin spilte glitrende også han, med en 63-runde som blant annet inneholdt to eagler. Han leder 18 under før sisterunden søndag. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.