Dårlige nyheter for Tiger

INGEN MASTERS? Tiger Woods har vunnet Australian Masters tidligere, men det er heller tvilsomt om han tar seg enda en tur til Australia etter President's Cup i 2011. (Foto: Stephen Dunn, Getty Images)

Tiger Woods må trolig droppe Australian Masters i 2011.

Årsaken er at turneringen neste år blir arrangert i begynnelsen av desember istedenfor måneden før - slik tilfellet var i 2010. Isteden er det Australian Open som får æren og gleden av å samle de beste spillerne til konkurranse uken før President's Cup. Mange bruker den siste turneringen før President's Cup til å finsikte formen, og spørsmålet er om Tiger da vil velge Open istedenfor Masters som sin ene slagturnering i Australia.
Tidligere har han sagt at han ville foretrukket å spille Masters uken før President's Cup.
- Det var en rekke faktorer vi trengte å vurdere før vi kunne bestemme oss for oppsettet. Disse inkluderte en rekke internasjonale turneringer, banenes tilgjengelighet og et oppsett hjemme som tar vare på det australske golfpublikummet på best mulig måte, sier Max Garsake, sjef for PGA of Australia.
President's Cup blir i 2010 arrangert på Royal Melbourn mellom 14.-20. november.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.