Darren Clarke er lettet

RØYKFULL: Darren Clarke kommer neppe til å bruke røyksignaler i kommunikasjonen under Ryder Cup. (Foto: Warren Little, Getty Images)

Colin Montgomeries visekaptein tror det europeiske laget har fått et løft.

Det er ikke mer enn et par uker igjen til Ryder Cup begynner. Alt handler om forberedelser nå for begge lagene, og for europeernes del har det vært mange spørsmål knyttet til Lee Westwoods skade og form.

Engelskmannen har erklært seg helt bra igjen, til og med i bedre svingform enn han har vært før i tillegg til at han har trent bra rent fysisk. Og slike nyheter gleder Darren Clarke.

- Det er herlig nyheter for oss. Han er vår beste spiller, og vi ønsker at han skal være sterk og klar for turneringen. Vi er alle lettet. Laget håpet han skulle rekke det, og de ønsker ham der. Han har masse erfaring, og det er et stort løft for det europeiske laget, sier Clarke til SkySports.

Clarke, Westwood og de andre vil komme sammen mandagen uken turneringen begynner. Nordiren har tro på at det vil bli en fantastisk atmosfære i det europeiske laget.

- Det kommer til å bli en fantastisk lagånd, og Monty kommer til å gjøre alt han kan. Det skal vi også gjøre, men når alt kommer til alt, er det opp til spillerne der ute. De må gjøre det de kan, sier Clarke.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.