Data-Daly utfordrer Tiger

SLÅR TIL: Noen vil hevde at John Daly allerede er en tegneseriefigur når han nå skal lanseres i datautgave. (Foto: Getty)

Nå kommer den virkelig animerte utgaven av John Daly.

Spillgiganten Electronic Arts har så langt vært nærmest enerådende på markedet med sine populære utgaver av «Tiger Woods», men nå vil O-Games være med å konkurrere på dataspillfronten.

For å fronte sitt nye prosjekt har de valgt den største urokråka av alle i golfverdenen.

John Daly's ProStroke Golf skal lanseres for PS3, Xbox 360 og PC i oktober, melder Gamer.no.

Som navnet tilsier, bruker spillet kontrollsystemet ProStroke, som har fått gode anmeldelser av nevnte nettsted. Utviklerne ønsker å tilby en autentisk opplevelse, med realistisk fysikk og mange ulike spillmoduser. I tillegg loves vi lisensierte baner fra virkeligheten.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.