Davies for 74. gang

TIL TOPPS IGJEN: Laura Davies kunne søndag plassere enda en pokal i det allerede overfylte premieskapet sitt. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Laura Davies is still going strong.

Den britiske superstjernen avsluttet Ladies German Open med en runde på fire under par, noe som var godt nok til å gå til topps i turneringen. Det var Davies' 74. tittel i karrieren, og hennes 40. på Ladies European Tour.

46-åringen lå ni slag bak teten etter to runder. Hun var til slutt to slag foran Melissa Reid og tre foran Ashleigh Simon.

- Jeg elsker å spille på baner der jeg kan ha det gøy og bruke driveren min og kutte noen hjørner. Denne banen ble bygget for meg. Jeg tror arkitekten hadde meg i tankene, smilte hun etter triumfen, ifølge golf365.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.