Davies beholdt ledelsen

KNALLSTART: Rhys Davies har funnet storformen i Malaysian Open.

Rhys Davies er i førersetet etter tre runder av Malaysian Open.

Davies, som kvalifiserte seg inn til de beste turneringene i Europa fra Challenge-touren i fjor, leder den værutsatte turneringen på Kuala Lumpur Golf & Country Club før den siste runden skal spilles. Han gikk sin andre runde på tre slag under par, og var totalt ti under par etter 36 hull.
Lørdag fulgte han opp med en 71-runde, noe som var nok til å dele ledelsen med overraskelsesmannen Kiradech Aphibarnrat.
Tett i teten
Like bak følger et kobbel av spillere: K.J Choi, Søren Hansen, Thongchai Jaidee og Seung-Yul Noh, med Alejandro Canizares og Johan Edfors på plassene bak.
Svenskene har for øvrig tre mann inne blant de 20 beste.
- Jeg bryr meg ikke om forsinkelsene. Det gir deg muligheten til å fokusere på noe annet. Det hører med til spillet, og du må regne med slike avbrekk når du spiller i denne delen av verden, sa Davies etterpå, ifølge golf365.
Men Davies, som vant to turneringer på Challenge-touren i fjor, vet det er langt igjen.
- Det er så mange gode spillere der ute, la 24-åringen til.
Sterk danske
Danske Søren Hansen er en av dem, og han har klart cuten i 22 turneringer på rad. Han har imidlertid ikke vunnet en eneste turnering de to siste årene.
- Jeg må bare være tålmodig. Seirene vil komme. Det vil skje i år, jeg er sikker på det, sa han.
Eirik Tage Johansen deltok for øvrig i Malaysian Open, men han misset cuten etter totalt åtte slag over par.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.