- De andre kom i helikopter, Tiger kom i ambulanse

MYE MORO: Selv om flere av verdens beste spillere er med i Tavistock Cup, er det en løs og avslappet stemning i turneringen. (Foto: All Over Press)

Bare en drøy uke etter å ha trukket seg fra WGC-Cadillac Championship, var Tiger Woods tilbake på golfbanen mandag. Der måtte han tåle å bli spøket med.

Det var den kjente kommentatoren David Feherty som moret seg på Tigers, og de andre spillernes bekostning da han introduserte spillerne i Tavistock Cup mandag. Også Ernie Els fikk høre det, etter å ha rotet bort muligheten til å vinne Transitions Championship søndag, etter å ha misset tre korte putter på de tre siste hullene.

 

- Ernie ble lobotomert i går kveld. I dag skal han putte med en levende klapperslange, ertet Feherty.  Klikk linken nederst i artikkelen for å se video av Fehertys ablegøyer.

 

Tavistock Cup er en lagkonkurranse mellom klubbene Albany, Isleworth, Lake Nona og Queenwood.  Lagene spilte bestball første runde, og Isleworth leder med 26 under par. Det er jevnt i toppen, og Lake Nona følger to slag bak, mens Albany er 23 under. Team Queenwood ligger lenger bak med 17 under par.

 

Tiger Woods virket uaffektert av sin akilles mandag, og haltet ingenting under mandagens runde. Han og Justin Rose gikk ni under par sammen, hvorav Tiger noterte seg for seks av birdiene. I tillegg plukket han opp sin korte birdieputt da Rose senket en lengre putt, så med potensielt syv birdies for dagen er det tydelig at Tiger nærmer seg formen før Masters. Senere i uken blir det enda mer turneringsspill for Woods, når Arnold Palmer Invitational slår i gang på Bay Hill.

 

- Dessverre har det vært ganger jeg har spilt gjennom smerte, og det har kostet meg. For første gang gjorde jeg det rette, og derfor er jeg tilbake etter en uke, sa Woods etter runden.

 

Dagens runde var det imidlertid Bo Van Pelt og Sean O´Hair som stod for. Sammen gikk de hele 13 under par, 59 slag, og sørget dermed for halvparten av Isleworths -26.

 

Avslutningsrunden vises på Viasat Golf tirsdag fra kl. 17-22.

 

 

 


Leaderboard

 

Fehertys introduksjon


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.