De norske på college

BRENNHET: Anders Engell er i knallform, men sliter med å avslutte turneringer. (Foto: Christian Døvle)

Anders Engell noterte seg for sin tredje pallplassering på fire uker, og sin fjerde topp fem-plassering på rad. Les om den norske uken på college her.

Anders Engell fortsetter å imponere for Saint Mary's College. I ukens OGIO UCSB Invitational i Santa Barbara, California,  var han lagets beste spiller med en sterk andreplass i lagkonkurransen. Andreplassen vil nok være bittersøt for Oslo-spilleren. Med åpningsrunder på 69 og 67 slag ledet han turneringen før siste runde, men maktet heller ikke denne gang å ta vare på ledelsen siste runde. Med en score på 73 slag på tredjerunden, endte han -7 for turneringen - ett fattig slag bak vinneren Xander Shauffele. Dette var faktisk fjerde turnering på rad de siste ukene han ikke har klart å holde på en ledelse avslutningsdagen. Resultatet har blitt tre andreplasser og en femteplass.

 

Andreplass ble det også for Saint Mary's i lagkonkurransen. Long Beach State stakk av med seieren, ni slag foran Engell & co. Steven Molumbys CSU-Northridge var også med i feltet denne uken, og endte på 7. plass i lagkonkurransen. Molumby havnet til slutt nede på 65. plass.

 

Resultater

 

Thomas Guste-Pedersen og University of West Florida har deltatt i Argonaut Invitational denne uken, og Guste-Pedersen havnet omsider på en 14. plass individuelt. Med runder på 76, 73 og 72 slag endte han fem over par for turneringen, 12 slag bak lagkamerat Carlos Rodriguez som gikk helt til topps. Det sørget også for andreplass i lagkonkurransen, kun slått av University of North Alabama.

 

Resultater

 

I store deler av USA har det vært kraftig regnvær de siste dagene, og resultatet har vært amputerte collegeturneringer. Cecilie Nordahl og Rogers State rakk bare å spille en runde i OBU Spring Invitational, der det ble 12. plass med en runde på 85. Hennes skolelag tok fjerdeplassen i lagkonkurransen.

 

Heller ikke Vilhelm Bogstrand rakk å spille ferdig UCO Invitational for Oklahoma Christian University. Han havnet til slutt på 51. plass, mens hans Oklahoma Eagles tok andreplassen i lagkonkurransen.

 

Resultater OBU

 

Resultater UCO

 

I likhet med Bogstrand rakk også Kenneth Svanum bare å spille 36 av 54 hull i TheBancorpSouth Intercollegiate. Svanum gikk 75-70, og klatret dermed fra 55. til 26. plass på sisterunden. Hans Francis Marion endte på 15. plass, nest sist i lagkonkurransen. Svanum var Marions beste spiller denne uken.

 

Resultater

 

I ASU Red Wold Intercollegiate i Arizona har Sondre Ronold vært i aksjon for Oklahoma City University. Resultatet ble 55. plass individuelt (75-71-77), og 11. plass i lagkonkurransen.

 

Resultater

 

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.