De norske på college

(Foto: Illustrasjon/All Over Press)

Sterk tredjeplass på Raastad, og 14. plass på Joakim Mikkelsen. Les hvordan de norske collegegolferne har gjort det denne helgen.

Rachel Raastad har representert Texas Christian University i PING/ASU Invitational i Arizona denne helgen, og imponerte stort i søndagens avslutningsrunde på Karsten Golf Course.

 

Etter runder på 75 og 71 slag lå Raastad på delt 26. plass før siste runder, men avsluttet sterkt med 68 slag (-3), og klatret dermed helt opp til delt tredjeplass. Den delte hun med tre andre spillere, men en margin opp til vinnerne Ani Gulugian og Demi Runas. Raastad gjorde fire birdies, en bogey og resten par på sin avslutningsrunde. Dette var hennes første topp fem-plassering for året. I lagkonkurransen ble det fjerdeplass på Raastads TCU.

 

Resultater

 

Baylor-bjørnene Joakim Mikkelsen og Mikkel Bjerch-Andresen har vært i aksjon i Insperity Augusta State Invitational. De to endte på henholdsvis femte- og andreplass i forrige turnering, Border Olympics, men havnet begge utenfor topp-ti på Forest Hills Golf Club.

 

Mikkelsen klatret fra 20. til 14. plass på avslutningsrunden med en totalscore på fem unde par, mens Bjerch-Andresen endte fire slag bak ham på 26. plass. I likhet med Raastads TCU, ble det fjerdeplass i lagkonkurransen for Baylor og.

 

- Joakim gjorde noen tidlige bogeys, men jeg er virkelig stolt over hvordan han holdt seg samlet gjennom hele turneringen, sa lagets trener Greg Priest etter runden.

 

Resultater

 

Tyngre skulle det gå for Augusta States Marit Bjerke denne uken, som med scorer på 83, 79 og 78 endte nest sist (T88) i Liz Murphey Collegiate Classic. Mye bedre gikk det ikke for hennes skolelag, som endte på 16. plass av totalt 18 lag.

 

Resultater


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.