De norske på college

BITTERSØTT: Rachel Raastad var med på TCUs vinnerlag i Florida, men slet selv i den individuelle konkurransen. (Foto: Facebook)

Rachel Raastad var med på TCUs vinnerlag i Central District Invitational, mens Fredrik Scprøck delte femteplassen i Wexford Plantation Intercollegiate.

Raastad og Texas Christian University har denne uken vært i aksjon på River Wilderness Golf Club i Florida, og etter tre runder endte laget på toppen av pallen. Det var jevnt i toppen, og TCU vant med ett slags margin på Oklahoma, med Vanderbilt hakk i hæl ytterlige ett slag bak. Til tross for seieren fikk ikke Rachel Raastad det til å stemme helt denne uken - med 65. plass og +19 totalt (82-75-78) endte hun siste av sine lagvenninner. 

 

I Wexford Plantation Intercollegiate tok Fredrik Spørck en sterk individuell femteplass, etter runder på 78, 69 og 75 slag. Han endte seks slag bak vinneren Damon Stephenson. Hans lag Georgia State University vant også i lagkonkurransen, mens Spørcks Francis Marion tok 9. plassen. Han ble med det lagets beste utøver.

 

Spørcks lagkamerat Kenneth Svanum fikk det derimot ikke til å stemme, og med scorene 82-80-75 endte han til slutt nede på 62. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.