Demohelg i Bergen

Demohelg i Bergen

LØFTER: Callaway er et av merkene som bruker store ord om årets køller. (Foto: Callaway Golf)

Bergen Golfsenter inviterer til ekstrem utstyrstesting 15-16.mars.

 

 

 

Sesongen nærmer seg og utstyrsnyhetene er på plass. Bergen Golfsenter arrangerer demohelg 15-16. mars med representanter for flere av de store merkene.

 

Titleist, TaylorMade, Cobra Puma, Nike og Callaway er til stede for å hjelpe golfere på alle nivå. R1, RBZ S2, RocketBladez, 913, AMP Cell, Covert, X Hot - alt dette og kanskje enda mer venter golfgale bergensere. Demodagen foregår på HD Golf og About Golf simulator. 

 

Bergen Golfsenter er mer enn bare simulatorsenter. I butikken blir det tilbud på 2013-modeller av sko og klær og mange over fjorårets golfkøller. Er virkelig den nye RBZ S2 bedre enn fjorårets RBZ? Dette er dagen du uten tvil har best sjanse til å få svar på det. 

 

Tidspunkt for demo er fredag 15.mars kl.15-19 og lørdag 16.mars kl.11-15. Bergen Golfsenter ligger i Kalfarveien 99. Se bgs.no for veibeskrivelse.

 

Et godt tips når du skal teste nye køller er å ta med dine gamle. Mot hverandre under samme forhold - da får du virkelig sjekket om nytt er bedre.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.