Er denne mannen et romvesen?

Ian Poulter fikk seg et sjokk da han sjekket immigrasjonskortet.

Engelskmannen har slitt med å få folks respekt de siste åra. Som regel har buksene og håret skapt større overskrifter enn resultatene. Men etter 4&2-seieren i finalen mot Paul Casey i WGC Accenture Matchplay Championship i februar, trodde han nok at verden nå karakteriserte han som en klassespiller.

Så feil kan man ta.

Da Ian Poulter, på jakt etter flere triumfer i USA, sjekket immigrasjonskortet sitt tirsdag, fikk han seg en overraskelse. Der er han krysset av som «An alien of extraordinary ability», hvilket Poulter leste som «et romvesen med spesielle ferdigheter.»

- Jeg skvatt til og ler fortsatt, kommenterer en lattermild Ian Poulter.

Men Poulter kan slappe av. «Alien» i denne sammenhengen betyr ikke annet enn at han er utlending. Attpåtil en utlending med helt spesielle ferdigheter. Det er ikke så ille.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.