Denne vil spare deg for penger

NY PATENT: Softspikes (ja, det er firmanavnet) kommer nå med en variant av den klassiske ballhenteren. Denne griper ballen.

Softspikes med ny patent: ballhenter som griper ballen.

For 15 år siden revolusjonerte Softspikes golfskomarkedet da de som første firma lanserte idéen om gripeknaster av plast under skoene. Knastene erstattet de gamle stål-spikene som ikke var spesielt hensynsfulle mot greener og klubbhusparkett.

Nå er Softspikes på banen med en ny idé. Selv om firmanavnet skulle få en til å tro at de ikke holdt på annet enn sko, har man nå lansert en ny ballhenter. Du vet, denne typen teleskopstenger som fisker opp baller fra vann og bekker.

Det nye med denne Softspikes-modellen er at den kan gripe ballene, slik at du skal kunne få tak i mange flere.

The Black Widow Ball Retriever minner ikke så rent lite om softspikene med samme navn.

For mer info: Softspikeseurope.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.