Dette har klubbene samlet inn til brystkreftsaken

Dette har klubbene samlet inn til brystkreftsaken

STORINNSAMLING: Norske klubber brøt rekorden nok en gang.

Dette har klubbene samlet inn til brystkreftsaken

Til helgen er det duket for Pink Cup-finale i Ålesund. Sotra GK er som i fjor den overlegne innsamlingsvinneren. Her er oversikten over hva klubbene har samlet inn.

 

Resultatene etter årets Pink Cup viser ny innsamlingsrekord, med hele 1,25 millioner kroner til brystkreftsaken. Cirka 2500 spillere har deltatt i årets turneringer, og Sotra GK har for andre år på rad samlet inn mest, med hele 134 869 kroner. Det tilsvarer utrolige 151 kroner per medlem.

 

25 klubber har kvalifisert seg til lørdagens finale på Ålesund GK. Der er startkontingenten 200 kroner, som i sin helhet går til kreftforeningen. Gjestespillere betaler også halv greenfee denne dagen på 200 kroner.

 

Beste resultat delt på antall spillere

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.