- Dette er nesten ikke til å tro!

- Dette er nesten ikke til å tro!

KLAR FOR EUROPA: Cecilie Lundgren er klar for neste års Europatour. (Foto: All Over Press)

Cecilie Lundgreen slår følge med Skarpnord på Ladies European Tour 2013

Neste år kan det bli mange nordmenn på de største turneringene i Europa. Espen Kofstad er allerede klar for Europatouren etter dominansen på Challengetouren i høst. Tidligere denne helgen holdt Knut Børsheim liv i håpet om fortsatt Europatour-deltagelse etter omspill lørdag ettermiddag.
 
Nå har Cecilie Lundgreen sikret LET-kortet for neste sesong fra LET Access-touren. Hun får dermed muligheten til å måle krefter med de største stjernene i 2013-sesongen, deriblant Marianne Skarpnord.
 

– Dette er nesten ikke til å tro. Jeg har valgt å spille noen turneringer på Let Access Series, som er serien under Ladies European Tour. Her har jeg spilt bra og hadde en sjanse på å sikre kortet foran denne siste turneringen i Spania. Trodde jeg hadde tapt tredjeplassen med ett fattig slag etter turneringen, forteller Lundgreen i et intervju med sa.no.

– Det viste seg at de regnet snitt for antall turneringer og inntjente penger. Dermed ble det tredjeplass, og jeg har sikret meg spill på øverste hylle i 2013, fortsetter Lundgreen overfor SA.

 

Etter to bogeys på de to siste hullene var Cecilie sikker på at kortet forsvant.

– Jeg var sikker på at jeg ikke klarte det og reiste med en gang fra turneringer. Fikk telefon i bilen at jeg måtte komme tilbake og hente kortet. Turen tilbake ble lett skal jeg si deg, sier en svært lykkelig Lundgreen til SA.

Dermed var 15. plassen i  Valencia i helgens Banesto Tour akkurat nok for sarpingen. 
 
Borregaard-spilleren deltok på relativt få turneringer denne sesongen i forhold til konkurrentene, men to seire og ellers stabilt gode resultater har bidratt til at hun nå får spille med de beste til neste år. 
 
Her kan du se sammenlagt-resultatene fra LET Access Series.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.