Dette er Norges mest unike firerball

Dette er Norges mest unike firerball

FAMILESPORT: Christian spiller golf sammen med sønn, barnebarn og oldebarn! (Foto: Atlungstad Golf)

Atlungstads Christian Lindman (98) bruker golf for å holde seg i form. Det er en oppskrift som ser ut til å fungere veldig bra!

Neste gang golf-Norge skal argumentere overfor politikere om golfens helseverdi og betydning i samfunnet, bør de ta med Atlungstad Golfklubbs Christian Lindman som prakteksemplar. 98-åringen holder seg i form som aktiv golfspiller hos Atlungstad Golfklubb.

 

Det er Østlendingen som skriver om Christian i mandagens utgave av deres papiravis.

 

Christian, som også er en stor krigsskipentusiast, tilhører en aktiv golf-familie. Både hans sønn, barnebarn og oldebarn spiller golf. Når de fire spiller sammen er det uten tvil en firerball av de sjeldne.

 

Christian selv ble golfspiller som 88 år gammel «ungdom».

 

– Jeg måtte ha noe å gjøre - noe som kunne underholde meg. Jeg har ikke angreet. Golfspill holder meg i form fordi når man først er kommet i gang er man nødt til å fortsette å gå, selv om det går litt sakte. Men det hender av og til at jeg når igjen de som spiller foran oss, sier Christian til Østlendingen.

 

Lindman forteller han slår 20 meter kortere for hvert år som går. Leder ved Atlungstad Golf, Pål-Jan Stokke håper likevel Christian vil fortsette som medlem til han har passert hundre år.

 

– Vi får håpe det, for da holder jeg meg i form. Om jeg husker å komme meg hit er en annen sak!, konkluderer Christian.

 

Les også: NRK: Er dette Norges eldste golfer?


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.