Er dette Norges neste storspiller?

I SVING: Beck Bjørnstad er allerede i gang med det faren hans gjør beste av alle norske menn; spille golf. (Foto: Henrik Bjørnstad)

Se Henrik Bjørnstads eget videoopptak av sønnen Beck.

Det skal tildig krøkes, og Beck Bjørnstad er vel én av dem som er i posisjon til å krøkes før de fleste andre. Og det er nettopp det han er i gang med.

Beck, oppkalt med inspirasjon fra musikeren ved samme navn, er ikke sønn av Norges desidert beste golfspiller på herresiden for ingenting. Han har  for lengst fått sine første køller. Riktignok ikke av TaylorMade som sin far. Men han er i gang med å slå. Og Henrik har nå publisert den første videoen av Becks sving på Yfrog.

Introduksjonen står far Henrik selv for:

«On  tee, representing Huggies Diapers (Huggies-bleier. Red. anm.), Beck Bjørnstad!»


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.