Dette tenker Suzann på tee

- Hvis fairwayen er smal og farene truer, er det lurt å tenke seg ekstra nøye om, forsikrer Tutta.

- Her er vi på et ganske trangt utslag. Jeg har skog og out-of-bounds til høyre, og jeg har flere farer som lurer der ballen vil lande hvis jeg slår med driver. Da bør det blinke et gult lys, kanskje er det også rødt. Min første tanke er å se på lengden på hullet. Jeg vet at jeg slår 230 yards (ca 207 meter) med treerwood og 280 yards (ca 250 meter) med driver. Vurderingen er da hvor langt jeg vil ha igjen til hullet hvis jeg tar det sikrere valget fra tee; en treerwood.
- Jeg ønsker ikke å stå igjen med et for langt jern inn. Jeg er først ordentlig komfortabel hvis jeg har igjen et åtterjern eller kortere. Da kan jeg fortsatt gå for pinnen med stor presisjon på innspillet.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.