Er dette verdens høyeste golfbane?

PÅ PLASS: Jostein Jensen fra Egersund har sendt oss dette bildet fra La Paz. Det gleder oss å se at også bladet Norsk Golf er til stede. (Foto: Privat)

I La Paz spiller du golf 3342 meter over havet.

Jostein Jensen hører normalt hjemme i Egersund Golfklubb, men fra sommerens ferieopphold i Bolivia har han sendt oss dette bildet.

- Jeg hadde med meg Norsk Golf nr. 3 som jeg har hadde god tid til å lese grundig. Der leste jeg blant annet i reportasjen fra India at en golfbane der mener at den er verdens høyest liggende på 2700 moh, skriver Jensen, som stusset på denne påstanden.

Han befant seg nemlig selv på over 3000 m.o.h.

- Jeg hadde gleden å spille golf på La Paz Golf Club. Dette var en meget fin 18-hulls bane, med mange fine fasiliteter. Men i dag var ikke det så viktig, det viktigste for meg er at banen ligger på 3318 m.o.h. Det høyest hull er 3342 m.o.h, poengterer han.

I La Paz hevder man også at dette er den høyest beliggende golfbanen. Redaksjonen tør ikke bekrefte påstanden, men kanskje kan noen av Norsk Golfs lesere gjøre det?

La Paz har for øvrig 750 medlemmer og - hold på hatten - cirka 50 ansatte. Se mer på www.lapazgolfclub.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.