Disse beina er skadet

SKADET: Ian Poulter er ikke vanskelig å kjenne igjen på golfbanen, men nå er han skadet. (Foto: All Over Press)

Måtte trekke seg fra Zurich Classic på grunn av en kneskade.

Ian Poulter skulle spilt sin fjerde turnering på PGA Tour denne helgen, men måtte trekke seg fra turneringen.

- Jeg skulle gjerne spilt i Louisiana, men fikk en liten skade i kneet sist uke. Den trenger noen flere dagers hvile, sier Ian Poulter.

Engelskmannen er ranket som nummer seks i øyeblikket, og ville vært den nest beste spilleren i helgens startfelt. Bare verdenstreer Steve Stricker er rangert høyere i Zurich Classic.

Naturligvis har Poulter en annen og viktigere turnering i bakhodet. Han satser alt på å bli klar til The Players Championship på Sawgrass, som starter 6. mai.

Med seieren i WGC-Accenture Match Play Championship tidligere i år viste den rappkjeftede briten at han virkelig har noe å fare med på aller høyeste nivå. Tiendeplassen i The Masters var et nytt bevis på hans nivå.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.