Disse får du ikke kjøpe

Disse får du ikke kjøpe

VAKKERT: Bridgestones nye bladkøller er nydelige. (Foto: Bridgestone Golf)

Bridgestone lager gode golfkøller, men til Norge kommer de ikke.

Bridgestone J40 var en ettertraktet serie. Spesielt jernsettet falt i smak hos gode spillere. Nå er det tre år siden J40 og J15 er på plass. Litt roligere lanseringstempo enn de fleste produsentene i dag.

 

Serien ser nydelig ut. Fire jernmodeller i fire kategorier, og alle er pene. Det opplever man ikke ofte. Nå er det dessverre slik at Norge er et lite land og et lite golfmarked. Handelen domineres av de store tradisjonelle merkene som står sterkt i norske golfmiljø. Å satse penger på import og salg av Bridgestones køller ville vært gambling, ikke forretningsfornuft.

 

Med svak kronekurs blir også import av køller mindre aktuelt enn før. Derfor blir J15 like vanlig som Bigfoot og Yeti i Norge. Synd, men sant.

 

Skulle du ha lyst på Bridgestone og likte J40 jernkøllene kan vi anbefale å sjekke eBay nå. Der kan du gjøre røverkjøp på denne klassikeren.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.